Algemene informatie

Op deze pagina treft u algemene informatie en mijn voorwaarden aan. Voor specifieke markt informatie kunt u de betreffende markt raadplegen door op de foto van de markt te klikken.

Algemene Marktregels:

  • Alleen eigen gemaakte en originele werken en geen verkoopproducten (*)
  • Indien u minder dan 2 weken voor de markt afzegt, wordt er 17,50 euro administratiekosten berekend
  • Bij een afzegging van minder dan 48 uur voor de betreffende markt vindt geen restitutie van het kraamgeld plaats
  • Het voortijdig opruimen en/of vertrekken van de markt is niet collegiaal en is niet toegestaan zonder medeweten van de organisatie 
  • U mag (daar waar mogelijk) maximaal 1 meter aansluitend aan uw kraam uitbouwen

Een kraam is 4 meter bij 1,20 en afgedekt met een wit zeil / dak. Daar waar mogelijk staan de kramen per 2 geschakeld, zoals u hieronder ziet. 

Er zijn voor kunstenaars altijd extra balken voorhanden, mocht u deze nodig hebben. 

Weerscodes KNMI

Steeds vaker geeft het KNMI weerscodes af welke gevolgen kunnen hebben voor doorgang van de markt. Indien het KNMI een code Oranje of Rood afgeeft voor de markt wordt de markt geannuleerd. Dit zal direct op de nieuwspagina van de site worden vermeld. En getracht wordt alle deelnemers van de betreffende markt zo spoedig mogelijk te bereiken met het bericht van annulering. De betaalde kraamhuur zal na aftrek van 17,50 administratiekosten aan de deelnemer worden teruggestort.

Wanneer het KNMI een code Geel afgeeft, raden ze aan waakzaam te zijn, en geven ze aan dat er gevolgen kunnen zijn voor evenementen in de buitenlucht. Dit laatste maakt dat de kramenzetter en de organisatie pas ter plaatse kunnen inschatten of en hoe de markt doorgang kan vinden. Wanneer de markt veilig doorgang kan vinden, is er geen recht op restitutie. Wanneer ter plaatse besloten moet worden de markt te annuleren, zal er wel restitutie van het kraamgeld (na aftrek van de administratiekosten) plaatsvinden. Voor zover mogelijk zal de organisatie proberen deelnemers hiervan dan nog op de hoogte te stellen. 

(*) in sommige gevallen worden uitzonderingen gemaakt voor kunstenaars die werk aanbieden wat ze wel zelf ontworpen hebben maar niet volledig zelf hebben geassembleerd. 

 

© 2019 - 2024 dehemarkten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel