Nieuws

14 augustus 2020

Helaas zijn er als gevolg van het Covid 19 virus toch weer 2 markten afgevallen, de markt van 12 september 2020 in Amersfoort, en de markt van 13 september 2020 in Buren worden helaas beide geannuleerd. In beide gevallen worden de locaties niet vrijgegeven.

 

27 juli 2020

Gisteren een zeer geslaagde 1ste markt van het seizoen gehad. Bedankt deelnemers! 

Per heden zijn de volgende 4 markten vol.

Bergen (Plein) 2-8 (volgeboekt)

De Rijp 16-8 (volgeboekt)

Bergen aan Zee 23-8 (volgeboekt)

Amersfoort 12-9  (volgeboekt)

 

16 juli 2020

Er is veel animo voor de markten. Bedankt. Mocht je willen deelnemen wacht dan niet te lang met inschrijven. Voor de meeste markten heb ik nog maar enkele kramen beschikbaar.

Bergen aan Zee 23-8 is reeds vol

Amersfoort 12-9 is reeds vol

 

12 juli 2020

Inmiddels is er witte rook, en kan ik een "bescheiden" agenda presenteren. Deze is vanaf heden zichtbaar op de pagina agenda 2020. Iedereen die dit jaar bij me geboekt had heeft de nieuwe agenda verzonden via mail. Voor de resterende markten gelden wel aangepaste voorwaarden en en zijn er "Corona maatregelen van toepassing".  Indien gewenst kan ik deze aan je toesturen.

Voor de kunstmarkt van Bergen geldt tevens dat de locatie vanwege de gevolgen van het "corona-virus" verplaatst is naar Plein, ipv rondom de kerk. 

Uiteraard geldt voor de hele agenda dat deze als gevolg van veranderende omstandigheden kan wijzigen. Aanpassingen zullen direct worden gecommuniceerd via de website.

27 juni 2020

Afgelopen woensdag heeft de regering de algemeen geldende noodverordening aangepast. Hierdoor zijn er misschien toch mogelijkheden om enkele markten te organiseren in de zomermaanden. Op dit moment ben ik met alle gemeentes waar ik volgens mijn oorspronkelijke agenda markten zou organiseren in gesprek over de mogelijkheden.

Op dit moment heeft nog geen enkele gemeente haar beleid omtrent de nieuwe situatie gevormd, ik hoop op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen, of er georganiseerd mag gaan worden en onder welke voorwaarden dit dan plaats dient te vinden. 

Zodra ik meer weet, zal ik dat hier vermelden. Deelnemers die zich eerder dit jaar al hadden aangemeld, krijgen een "eventuele" nieuwe agenda ook per mail toegezonden. Wellicht tot snel!

 

 

4 mei 2020

Helaas zijn allle markten tot september geannuleerd als gevolg van het Corona-Virus. Iedereen die bij me geboekt had heeft in principe bericht van me ontvangen, en zijn kraamhuur (indien reeds betaald) retour gehad. Mocht dit niet zo zijn verneem ik dit graag.

Bedankt voor alle aardige reacties die jullie me hebben gezonden. deze worden erg gewaardeerd. Mogelijk tot op een markt in september en anders heel graag tot volgend jaar.

 

23 maart 2020

Corona Update: zojuist is door het kabinet besloten dat alle evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn. Dit betekend dat de markten in de maand mei helaas geannuleerd moeten worden. Daarnaast is ook de markt van 6 juni in Heemskerk geannuleerd vanwege het terugtrekken van het Cultuurhuis Heemskerk.  Het betreft de volgende markten.

Amersfoort 9 mei (hiervoor probeer ik een andere datum te vinden)

Alkmaar 17 mei (wordt geannuleerd)

Schoorl 21 mei (wordt geannuleerd)

Drachten 30 mei (wordt geannuleerd)

Egmond 31 mei (wordt geannuleerd)

Heemskerk 6 juni (wordt geannuleerd)

Ik neem de komende dagen en weken contact op met ieder die geboekt heeft om te inventariseren wat de wensen zijn. 

Ik hoop dat mijn eerste markt van dit jaar op 2de pinksterdag in Zeist plaatsvindt.

Hartelijke groet,

Thijs

 

9 maart 2020

Erg trots ben ik te melden dat ik van af heden een nieuwe kunstmarkt kan aanbieden. In samenwerking met het Marechausseemuseum en Burenstad organiseer ik op zondag 13 september een kunstmarkt in het prachtige stadje Buren in de tuinen van het Marechausseemuseum. Vanaf heden kunt u zich inschrijven.  

22 januari 2020

De markt van zaterdag 9 mei 2020 in Amersfoort is volgeboekt. U kan zich alleen nog aanmelden voor de reserve lijst. Op zaterdag 12 september zijn er nog wel plaatsen beschikbaar.

16 januari 2020

Alle mailings zijn verstuurd, echter helaas bereiken mij ook signalen dat niet alle mailings goed zijn aangekomen. Tevens heb ik berichten ontvangen dat mensen me mail hebben gestuurd die niet bij mij is aangekomen. Dus als je geen reactie van me hebt ontvangen mail me dan nogmaals. Dit werkt dan het beste door het contact formulier van de website te gebruiken.  

 

16 december 2019

De agenda is compleet en online, vanaf heden is het weer mogelijk je in te schrijven. 

 

19 november 2019

Nog een paar weken verwijderd van de presentatie van de nieuwe agenda. Tussen Sint en Kerst wil ik deze presenteren.

 

12 september 2019

Bedankt voor een seizoen van mooie markten. Vanaf heden ga ik me concentreren op volgend jaar, ik zal mijn nieuwe agenda tussen Sinterklaas en Kerst aan jullie presenteren.

 

15 juli 2019

De markt van Leersum (17 augustus) is vol geboekt, voor Egmond aan Zee op 28 juli zijn nog slechts 3 kramen beschikbaar.

 

7 juni 2019

De boekenmarkt van zaterdag 8 juni 2019 op het  Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort is in verband met de kans op harde wind (windkracht 7 en meer) helaas geannuleerd. Dit in verband met veiligheid. 

 

17 april 2019

Het adres van de website is wereldkundig gemaakt!

 

25 maart 2019

Inmiddels zijn er voor onderstaande markten geen kramen meer beschikbaar:

Kunstmarkt Amersfoort11 mei 2019
KunstmarktBergen7 juli 2019
KunstmarktBergen21 juli 2019
KunstmarktBergen4 augustus 2019
KunstmarktPurmerend31 augustus 2018

U kunt zich voor bovenstaande markten wel op de reservelijst laten plaatsen. 

2 maart 2019

Door een verandering in beleid van de gemeente Purmerend is de geplande boekenmarkt in het Makodo centrum in het najaar van 18 en 19 oktober 2019 geannuleerd. 

© 2019 - 2020 dehemarkten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel